OP EN TOP GEZOND LEEFKLIMAAT DANKZIJ EEN DEGELIJK VENTILATIESYSTEEM VAN WIM ROSSIE

Schone lucht, goed voor lijf en leden

Een ideale binnentemperatuur is één ding. Als die daarnaast ook makkelijk kan aangepast worden aan de seizoenen, aan het aantal aanwezigen, aan de grootte van de ruimte, dan is dat een pluspunt. Maar daarmee heeft u nog geen schone lucht. En dat is een belangrijk aandachtspunt om u goed in uw vel te voelen, om geconcentreerd te blijven als dat nodig is…

De huidige bouwvoorschriften vragen tegenwoordig een doorgedreven isolatie van vloeren, muren, ramen, daken. Daarbij komt nog dat in veel kantoren, ziekenhuizen, winkels en tal van andere gebouwen de ramen vaak zelfs niet meer open kunnen. Die factoren kunnen leiden tot een besloten, muffe en ongezonde atmosfeer.

Ventileren om optimaal te functioneren

Regelmatig verluchten is dus de boodschap. Tegelijk dient vermeden te worden dat er teveel warmte verloren gaat. Maar ook op dit vlak staat de techniek niet stil. En ondergetekende, Wim Rossie, is mee met die evolutie! Ik heb veel ervaring met de plaatsing van het Lossnay ventilatiesysteem van Mitsubishi Eletronic in gebouwen met een dichte gebouwschil. Het is een heel performant systeem dat perfect te combineren is met de Mr. Slim toepassingen en Serie M modellen van de installaties voor verwarming en klimaatregeling van Mitsubishi Electric. Het Lossnay ventilatiesysteem zorgt voor een volmaakte balans tussen de afvoer van vuile lucht en de aanvoer van verse lucht en garandeert een maximale warmterecuperatie. Zo heeft u meteen een totaaloplossing voor de klimaatregeling én de verluchting van uw gebouwen.

bg1_525.jpg

Services van topkwaliteit door een echte stielman

Ik ben een zelfwerkende patroon en verzorg zowel de plaatsing als het onderhoud van uw toestellen. Ik sta al 20 jaar in het vak en ken de installaties van Mitsubishi Electric op mijn duimpje. Als u met mij in zee gaat, dan kunt u gerust zijn.

Mitsubishi Electric

Ik werk voor particulieren en bedrijven in het hele Waasland en in de ruime omgeving van Sint-Niklaas

Namelijk ook in: Lokeren, Zwijndrecht, Burcht, Kruibeke, Lochristi, Waasmunster, Hamme, Beveren, Sint-Gillis-Waas, Zele, Destelbergen, Stekene, Moerbeke-Waas, Temse, Bornem , Puurs, Sint-Amands.

Wim Rosie

CONTACTEER WIM ROSSIE?

U krijgt van mij advies op maat, een gratis offerte en de vlekkeloze uitvoering van uw wensen.